top of page
KelseyBranding-21.jpg
Het gezicht achter Kelsey's Hondencentrum

Uitlaatservice, gedragscoaching & hondenschool


Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website! Ik ben Kelsey Shaw, 25 jaar oud en woonachtig in het mooie centrum van Breda samen met mijn vriend, dochter, hond, kat en twee konijnen. Daarnaast ben ik trotse eigenaar van mijn paard Chris. Mijn voorliefde voor dieren is op een hele jonge leeftijd begonnen. Als klein meisje voelde ik al feilloos aan waar de behoeften liggen van dieren. Toen mijn hond Bommel in mijn leven kwam, werd alles in mij aangewakkerd om meer over het gedrag van honden te gaan ontdekken. Ik heb mijn baan als verpleegkundige opgezegd en volledig het roer omgegooid. Zo ontstond destijds mijn eigen bedrijf Animal Care by Kelsey (uitlaatservice en dierenverzorging aan huis). In de tussentijd kwam ik erachter dat het gedrag van de hond mij het meest inspireert en ik besloot om de focus van mijn bedrijf op alleen de hond te gaan leggen. Met veel plezier heb ik diverse opleidingen gevolgd om mij te ontwikkelen tot hondengedragscoach. Educatie staat bij mij hoog in het vaandel en ik ben nooit uitgeleerd. Door alle ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in mijn bedrijf was het ook de hoogste tijd om verder te gaan onder de naam van Kelsey’s Hondencentrum. Met veel liefde help ik baasjes om een duurzame relatie op te bouwen die bestaat uit verbinding, wederzijds begrip en teamwork.

Gezinsshoot-9-44.jpg
KelseyBranding-8.jpg
sbb-beeldmerk.png

Opleidingen 
2019: Opleiding hondenuitlaatservice, Martin Gaus academie
- Module 1: Rassenkennis
- Module 2: Gedragsherkenning en roedelgedrag
- Module 3: EHBO
- Module 4: Veilige hondenuitlaatservice in de praktijk

2020: Dog assisted coach, Pets4Care
2021: Kynologisch instructeur, Kynotrain
2021: Energetisch Dierenhealer, Guidance Academy
2022 & 2023: Hondengedragstherapeut, Laura Bangels gedragscentrum

Mijn bedrijf is geaccrediteerd bij de SPPD (Stichting Platform Van Professionele Diergedragsdeskundigen). Voor meer informatie over deze accreditatie kun je een kijkje nemen op www.sppd.nl

SPPD.png
SPPD kynologisch instructeur.png

Medewerker hondenuitlaatservice


Mijn naam is Michelle Vertriest en ik ben 29 jaar oud. Ik ondersteun Kelsey met veel passie en liefde 3 dagen per week bij de hondenuitlaatservice. Vanaf jongs af aan ben ik al omringd met honden en ben ik tot de dag van vandaag nog steeds besmet met het hondenvirus! Door mijn gevoel te combineren met de kennis die ik al heb en nog opdoe zijn de wandelingen met mij een waar feestje. Ik heb voorheen in een hondenpension/dagopvang gewerkt. Het is mij een genoegen om deel uit te maken van dit team en ik hoop nog vele jaren samen te mogen werken met Kelsey's Hondencentrum.

Gezinsshoot-9-31.jpg
bottom of page