De ondersteuning van edelstenen bij honden

Bijgewerkt op: 13 mei

Edelstenen kunnen het effect hebben om ons zelfhelend vermogen te ondersteunen. Elke steen heeft zijn eigen specialisme of werkingsgebied. Net als bij mensen kunnen edelstenen dus ook bij honden ingezet worden. Honden zijn veel gevoeliger voor de werking van edelstenen dan mensen, wat betekent dat zij er ook nóg meer baat bij kunnen hebben dan wij.

Mijn hele huis staat vol met edelstenen. Ik ben er dol op en ik zet ze ook dagelijks in voor mijn dieren. Bommel heeft bijvoorbeeld edelstenen rondom zijn mand liggen en hij draagt er ook regelmatig één aan zijn halsband.

Edelstenen kunnen gebruikt worden om het lichaam de kracht en de energie te geven om zichzelf weer te kunnen herstellen. Je kunt het zien als een hele prettige ondersteuning. Door het dragen van een bepaalde steen (bijvoorbeeld aan de halsband) is de invloed vaak erg groot op bepaalde klachten of zelfs ziektes en deze kunnen daardoor aanzienlijk verminderen. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen van de stenen afkomstig uit de natuur. Let wel, edelstenentherapie is geen vervanging van een behandeling van de dierenarts maar enkel een ondersteuning.

Tijdens een sessie Hondencoaching leer je jouw hond op een dieper niveau kennen. Ik kan je dan adviseren en begeleiden welke edelstenen een fijne werking hebben voor jouw hond en hoe je deze dan het beste kunt inzetten. De keuze van de edelsteen is dus per hond heel persoonlijk.#hondengedrag #hondencoach #coach #spiegelgedrag #hondentherapie #dogtherapy #hoogsensitief #hsp #ondernemer #hondengedragstherapeut #spiegelen#hondengedragsdeskundige #kynologischinstructeur #kalmerendesignalen #positivereinforcement #fearfree #welzijnsgericht #hondencentrum #gedragstherapeut #hondenschool #spiritualiteit #energetisch #ondernemer #edelstenen #edelstenentherapie #spiritualiteit #hooggevoelig #dogsitief #edelstenenbijhonden #aarden #sensitiviteit #hondengedragsdeskundige #hondentraining #healing

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven