top of page
Bommel 3.png


Hondenuitlaatservice


In 2019 is de uitlaatservice gestart met een duidelijk doel: een uitlaatservice creëren waar ik ook mijn eigen hond aan zou meegeven. Waar ruimte is voor ontwikkeling, socialisatie, plezier en waar er wordt gekeken naar de behoeften van elke individuele hond. 

Waarom kiezen voor de hondenuitlaatservice van Kelsey's Hondencentrum?
- Het wandelen in een groep bevordert de socialisatie van de hond.
- De hond leert écht het spreken van de hondentaal in de groep.
- Wij werken enkel met honden die vast met ons mee op pad gaan, daardoor is er structuur en rust in de groep.
- De groep heeft een positieve invloed op de opvoeding (over het algemeen ontstaat er door de uitlaatservice een betere gehoorzaamheid in de thuissituatie).
- De wandelingen duren minimaal 1 uur: een gezonde dosis aan beweging en het bevordert ook nog eens de conditie.
- Een gediplomeerde juf met een individuele kijk op de hond (mijn doel is om ervoor te zorgen dat de hond zich op zijn/haar gemak voelt).
- Alle honden krijgen een halsband om, die bedrukt is met ons telefoonnummer. Deze halsbanden zijn ook voorzien van een GPS-systeem van Tractive zodat wij de live locatie van de hond altijd kunnen volgen.
- Uitgebreide informatie door middel van nieuwsbrieven, persoonlijke berichtjes over de hond én elke dag filmpjes en foto’s op Facebook en Instagram.

 


Het belangrijkst: het is het leukste hondenuitje wat er is!
 


Algemene informatie
Na het kennismakingsgesprek waarin wij alle informatie uitgebreid doorlopen zullen wij de hond op de afgesproken dag voor de eerste keer komen ophalen. Dit gebeurd in alle rust, het is immers allemaal nieuw en vaak spannend voor de hond. De eerste keer (of keren) gaat de hond aan een 5 of 10 meter lange lijn mee. Hierdoor kunnen wij de hond beter begeleiden en oefenen we het hier komen en meelopen in de groep. Wanneer blijkt dat de hond zich fijn voelt in de groep en contact maakt met mij, mag hij/zij natuurlijk lekker los. 

Als hondenjuf kijken wij vooral of jouw hond goed past in de groep en of hij/zij zich veilig voelt. Daarnaast observeren we hoe de andere honden reageren. Een nieuwe hond in de groep zal waarschijnlijk na 1 keer nog niet gewend zijn, hier zal een tijdje overheen gaan. Alle honden hebben de mogelijkheid om na de wandeling water te drinken en krijgen na de wandeling iets lekkers (een gezonde beloning). Nadien worden alle hondjes weer moe en voldaan thuis gebracht.

De bus
Alle honden worden vervoerd in een Opel Vivaro voorzien van ingebouwde kennels, 2 elektrische dak-ventilatiesystemen en verlichting rondom de hokken. Alle kennels zijn voorzien van een zachte bodem met antislip matten. De bus is verder voorzien van al het nodige materiaal zoals:
- EHBO-set voor het verlenen van eerste hulp (instructeurs zijn in bezit van een EHBO diploma voor honden)
- Een loopplank voor het in/uit de auto lopen voor honden die een extra steuntje kunnen gebruiken
- Badjassen in verschillende maten voor de moddermonsters
- Mobiele hondendouche voor de echte varkens onder ons
- Beloningen: met smaakgarantie!
- Lijnen waarmee de honden in/uit de bus worden vervoerd
- Lange lijnen van 5 meter en lange lijnen van 10 meter
- Koelmatten en koelhalsbanden voor in de zomer
- Benches voorzien van vetbedden in de wintermaanden
- Voor alle honden een halsband voorzien van penning en GPS-systeem (Tractive)
- Elke dag vers drinkwater
- Handdoeken

 

Bus
Bus


Wandelplanning en werkgebied
Wij wandelen met een groep van maximaal 10 honden. Gedurende minimaal 1 uur zullen de honden zich heerlijk kunnen uitleven in het bos. Voor de uitlaatservice hebben wij een vergunning van Staatsbosbeheer en wandelen wij in het Chaamse bos. De honden zijn 2 tot 3 uur van huis afhankelijk van de route. Wij werken met de uitlaatservice enkel in Breda. Wij komen helaas qua route niet in alle wijken in Breda, neem even contact op via het contactformulier en dan kunnen we bekijken of het woonadres van de hond op onze route past.  

Wij wandelen volgens de onderstaande wandelplanning tussen:
Maandag tussen 09.30 - 11.00 uur en 12.30 - 14.00 uur
Dinsdag tussen 09.30 - 11.00 uur en 12.30 - 14.00 uur
Woensdag tussen 09.30 - 11.00 uur en 12.30 - 14.00 uur
Donderdag tussen 09.30 - 11.00 uur en 12.30 - 14.00 uur
Vrijdag tussen 09.30 - 11.00 uur en in de middag gesloten
Zaterdag, gesloten
Zondag, gesloten
 


Tarieven 2024 


Kelsey's Hondencentrum werkt met abonnementen, hierdoor heeft jouw hond gegarandeerd een plekje op de afgesproken vaste dag(en) in een stabiele en vaste groep. Extra wandelingen kunnen uiteraard ook in overleg (en wanneer er plek is) ingepland worden.

🐾 1X per week: €68,00 per maand (€18,50 per keer)
🐾 2X per week: €136,00 per maand (€18,50 per keer)
🐾 3X per week: €204,00 per maand (€18,50 per keer)
🐾 4X per week: €272,00 per maand (€18,50 per keer)
🐾 5X per week: €340,00 per maand (€18,50 per keer)
🐾 Losse wandeling: €18,50 per keer

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en dienen maandelijks vooruit betaald te worden. Het abonnement is gebaseerd op 44 werkweken per jaar.

 

Bommel 8.png
bottom of page