top of page

Dit is wat onze klanten over ons zeggen...

Hondengedragscoaching: Sjakie

Onze hond Sjaak had veel last van angst voor mensen, geluiden en onverwachte dingen. Dat is voor hem heel lastig en voor ons ook als er bijvoorbeeld bezoek komt. Kelsey heeft ons praktische tips en adviezen gegeven waardoor Sjakie veel minder bang is en al went aan mensen. We zijn er nog niet, maar het is al zo veel beter!    
Martijn, baasje van Sjakie

 

Hondenschool: Jack

De hondencursus is echt een aanrader voor alle hondenbaasjes en hun hond! Ontzettend leuke, leerzame en gezellige cursus. Kelsey is zeer deskundig en ontzettend lief en betrokken. Wij gaan zeker nog een vervolgcursus doen! Nu eerst lekker oefenen met alles wat we geleerd hebben!

Jill, baasje van Jack
 

Hondenschool: Murphy

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig Kelsey's Hondencentrum is en hoe veel ik Kelsey en Michelle waardeer. Onze bruine Labrador Murphy kent Kelsey al sinds ze 12 weken oud is, en sindsdien heeft ze altijd met plezier één keer per week met haar gewandeld. Murphy bleek als pup een ware energiebom te zijn die nooit leek te kunnen rusten. Gelukkig Heeft Kelsey ons tijdens de puppyfase uitstekende één-op-één begeleiding gegeven om aan de prikkelbeheersing te werken. Zonder haar hulp was het ons nooit gelukt om stabiliteit en rust aan Murphy te bieden en dankzij de waardevolle adviezen en begeleiding die zowel Kelsey als Michelle ons hebben gegeven, is Murphy uitgegroeid tot de liefste, gekste en meest geweldige hond die er is. Onze sprinkhaan en suffie! Inmiddels is Murphy al 2,5 jaar oud en is ze voor de tweede keer begonnen met de training bij Kelsey. Het is super om te zien hoe goed ze het doet en hoeveel ze nog steeds leert. Tijdens de zwangerschap van Kelsey mocht Murphy met Michelle en de wandelgroep mee, en ook bij Michelle werd elke vrijdag een zowaar feestje door de wandeling! Kelsey en Michelle zijn beide fantastische vrouwen die een hart hebben voor dieren en een passie hebben voor wat ze doen. Je kunt bij hen terecht met al je vragen en ik vertrouw Murphy voor de volle 100% aan hen toe.
Jacky, baasje van Murphy

 

Hondenuitlaatservice: Boris

Kelsey en Michelle zijn top en Boris kijkt iedere dinsdag en donderdag naar ze uit! Absoluut aan te raden!

Annemiek, baasje van Boris
 

Hondengedragscoaching: Bonnie

Wat ik het fijnste vind van Kelsey is dat het makkelijk te zien is hoeveel ze om de honden geeft. Het is niet zomaar een uitlaat service of een honden sessie. Kelsey weet heel goed wat voor signalen een honden geeft en hoe je er het beste voor je hond kunt zijn. Eeuwig dankbaar dat ik haar insta account tegengekomen was!
Maria, baasje van Bonnie

 

Hondenuitlaatservice: Bingo

Erg kundig, flexibel en prettig in de  communicatie. Onze hond gaat al een paar jaar met Kelsey en Michelle mee en hij komt altijd vrolijk en uitgelaten terug.
Katrien, baasje van Bingo

 

Hondencoaching: Lou

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van Kelsey als hondencoach! Met kleine stapjes en veel trainen durft onze lieve hond Lou langzaam weer in de auto te stappen. Zonder haar geduld, goede begeleiding en fijne energie was ons dit nooit gelukt.

Annique, baasje van Lou
 

Hondengedragscoaching Lucky:

Duidelijke hulp en goede communicatie. Fijn dat ze zo snel kon helpen en op de locatie aanwezig kon zijn. Door de goede uitleg en dagelijkse begeleiding heb ik snelle resultaten geboekt met mijn hond en de kat.

Kelly, baasje van Lucky
 

Hondengedragscoaching Bullit:

Kelsey is een onwijs puur en oprecht persoon met een hart voor dieren. Ze coacht vanuit eerlijkheid en respecteert heel goed de grenzen van de hond. Daarnaast is haar uitlaatservice is een feestje voor elke hond. Echt een aanrader als jij je meer wilt verdiepen in je hond en de verbinding met je hond wilt versterken en/of als jij een goede uitlaatservice zoekt voor je hond met zorg, kennis en plezier.

Michelle, baasje van Bullit
 

Hondengedragscoaching Lio:

Wij hebben een consult gehad bij Kelsey’s Hondencentrum. Onze hond trok ontzettend aan de riem en ontspannen wandelingen helaas waren niet mogelijk. Dankzij Kelsey haar kennis, coaching en goede tips merken wij nu al een groot verschil! Loop je ergens tegen aan met je hond, dan zou ik Kelsey zeker aanraden! Super bedankt!
Luuk, baasje van Lio

 

Hondengedragscoaching Maggie:

Los dat onze hond Maggie, onze lang haar Weimaraner, iedere vrijdag met Kelsey (en Michelle) een geweldige tijd beleeft, mede te zien door de filmpjes die ze delen, hebben wij ook gebruik gemaakt van de Kelsey's kennis en kunde door meerdere coaching sessies in te boeken. Wij zijn ermee begonnen toe Maggie rond de 6 maanden was. Dit heeft niet alleen haar geholpen in haar gedrag, maar ook ons om Maggie beter te begrijpen. Kelsey heeft een bepaalde connectie met honden wat enorm helpt met de training. Wij stonden versteld hoe goed Maggie luistert en hoe snel ze leert met de aanwijzingen die wij kregen. De hondencoaching is zeker een aanrader (zeker als het je eerste hond is), maar ook de uitlaatservice is super. Dank je wel Kelsey en Michelle!!

Lucien, baasje van Maggie 


Hondengedragscoaching Joop:

Kelsey is een geweldige en professionele hondencoach! Wij hebben de training mijn hond & ik gedaan. We zijn nu bezig met de energie healing sessies en gaan zelfs vanaf oktober bij haar bij de hondenschool aan de slag! Dit geeft wel aan dat wij enorm op Kelsey bouwen en vertrouwen in haar hebben. Ze helpt mij en Joop weer zelfvertrouwen te krijgen en staat altijd klaar om te helpen (ook buiten de afspraken om)! Wij raden dit hondencentrum dan ook zeker aan.
Rupika, baasje van Joop

 

Hondengedragscoaching: Khaleesi

Als bezitter van een 9-jarige angstige Duitse herder had ik eigenlijk al geaccepteerd dat we voortaan met een boog om andere honden heen moesten lopen en dat hierbij altijd geblaft wordt. Dankzij de 1 op 1 training met Kelsey kan ik mijn hond nu beter begeleiden en is het passeren van honden een deel van de training in plaats van een frustratie momentje!

Joey, baasje van Khaleesi


Hondengedragscoaching: Joop
Kelsey is een geweldige en professionele hondencoach! Wij hebben de training Jouw hond & Jij gedaan. We zijn nu bezig met de combi coaching/healing en gaan zelfs vanaf oktober bij haar bij de hondenschool aan de slag! Dit geeft wel aan dat wij enorm op Kelsey bouwen en vertrouwen in haar hebben. Ze helpt mij en Joop weer zelfvertrouwen te krijgen en staat altijd klaar om te helpen (ook buiten de afspraken om)! Wij raden dit hondencentrum dan ook zeker aan.
Rupika, baasje van Joop

Hondengedragscoaching: Jambo
Begin dit jaar kwam ik in contact met Kelsey en dat kwam precies op het juiste moment. Ik had net een Rhodesian Ridgeback van nog geen jaar oud en liep tegen best wat problemen aan. Ik wist niet waar ik moest beginnen, want ik heb een hond die je goed onder controle moet hebben maar ook een zeer gevoelige hond die de juiste aanpak nodig heeft. Kelsey heeft een hele rustige aanpak die zeer effectief is en wat super werkt voor mij en Jambo. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd hoe ik Jambo kan lezen, hoe ik op hem moet reageren en wat je eigen energie voor invloed heeft op het gedrag van je hond. Sinds ik dat helemaal door heb, is de relatie tussen mij en Jambo super goed geworden. We hebben samen wat patronen en angsten moeten doorbreken en dat is gelukt. Ik raad iedereen die tegen problemen aanloopt met zijn/haar hond Kelsey aan. Echt een topper en een lieverd!
Marloes, baasje van Jambo

Hondengedragscoaching: Murphy

Murphy en ik hebben het traject Jouw hond & Jij gevolgd bij Kelsey. Kelsey heeft mij en Murphy (kruising amstaf-bully) als professioneel hondencoach geholpen om een betere verbinding met elkaar te krijgen, het leren begrijpen van bepaalde gedragingen en heeft goede handvatten gegeven voor de dingen waar we tegenaan liepen zoals het enorm trekken aan de riem,  hij kon in een halve seconde in energie omhoog schieten van sommige dingen, moeilijk met andere dieren omgaan zoals bij de paarden waar hij zich zelf moeilijk een  houding wist te geven en ze ook zou willen aanvliegen, ze heeft ons hierbij op een zeer kundige en rustige en liefdevolle manier getraind en inzichten gegeven om hieraan te kunnen werken. Kelsey is hiervoor 2x bij ons aan huis geweest  en ik ben de derde sessie met Kelsey en haar Bommeltje in Breda naar het bos geweest waar ook veel andere honden ook uitgelaten werden en zijn daar flink aan het trainen geweest. Nog steeds boek ik kleine stapjes in de goede richting met alles wat ik van haar heb meegekregen. Een coaching van Kelsey is zeker voor iedere hondenliefhebber aan te raden ook al heb je weinig of geen problemen zal het zeker helpen om een nog betere band met je hond te gaan krijgen.
Kees, baasje van Murphy

Hondengedragscoaching: Maggie
Los dat onze hond Maggie, onze lang haar Weimaraner, iedere vrijdag met Kelsey (en Michelle) een geweldige tijd beleeft, mede te zien door de filmpjes die ze delen, hebben wij ook gebruik gemaakt van Kelsey's kennis en kunde door meerdere coach sessies in te boeken. Wij zijn ermee begonnen toen Maggie rond de 6 maanden oud was. Dit heeft niet alleen haar geholpen in haar gedrag, maar ook ons om Maggie beter te begrijpen. Kelsey heeft een bepaalde connectie met honden wat enorm helpt met de training. Wij stonden versteld hoe goed Maggie luistert en hoe snel ze leert met de aanwijzingen die wij kregen. De hondencoaching is zeker een aanrader (zeker als het je eerste hond is), maar ook de uitlaatservice is super. Dank je wel Kelsey en Michelle!
Lucien, baasje van Maggie

Hondengedragscoaching: Lio
Wij hebben een consult gehad bij Kelsey’s Hondencentrum. Onze hond trok ontzettend aan de riem en ontspannen wandelingen waren helaas niet mogelijk. Dankzij Kelsey haar kennis, coaching en goede tips merken wij nu al een groot verschil! Loop je ergens tegen aan met je hond, dan zou ik Kelsey zeker aanraden! Super bedankt!
Luuk, baasje van Lio

Hondengedragscoaching online: Luna
Kelsey heeft me superfijn geholpen in haar online traject. We kregen precies de tools die wij nodig om een goede relatie op te bouwen met onze hond. Zodat zij inmiddels veilig en vertrouwd alleen thuis kan blijven. Superbedankt voor alle hulp en support!
Kirsten, baasje van Luna

Puppycursus: Pip
Kelsey heeft bij ons een aantal lessen aan huis gegeven. Pip was toen een puppy en het was fijn dat we ‘privé-les’ kregen, zodat Kelsey ook vooral de kinderen goed kon uitleggen wat ze wel en niet moesten doen met Pip. Kelsey heeft ervoor gezorgd dat we een ‘zachte landing’ hadden, waar we nu nog plezier van hebben.
Elianne, baasje van Pip

Hondengedragscoaching: Lucy
Super begeleiding door Kelsey kort nadat ik contact zocht. Vooral wanneer de kinderen haar mee wilden nemen voor een wandeling weigerde onze lieve Ridgeback Lucy ook maar één stap vooruit te zetten buiten. Ze leek altijd moe en probeerde bij iedere hoek van de straat rechtsomkeert te maken. Kelsey is er samen met onze jongste dochter en Lucy op uit gegaan en heeft veel goede tips gegeven. Lucy was zeer snel op haar gemak bij Kelsey. Nu gaat Lucy maar al te graag met naar buiten met mijn dochter en de rest van het gezin heeft de tips inmiddels met succesvol resultaat overgenomen.
Ronald, baasje van Lucy

Hondengedragscoaching: Khaleesi en Dot
Kelsey is de beste hondenuitlaatservice dame en hondencoach van de wereld. Dot (boxer) gaat altijd met heel veel plezier mee met Kelsey en Michelle. Tevens helpt zij ook een vriend met zijn hond. Deze hond wordt gecoacht i.v.m. gedragsproblemen. Na één coach sessie met Kelsey heeft mijn vriend al goede basis om de hond te helpen.
Bernadette, baasje van Dot en Khaleesi

Hondenuitlaatservice: Bommel en Bikkel
Onze fauves staan altijd te kwispelen als Kelsey of Michelle met de bus voor de deur staat. Naast dat de honden blij zijn, kunnen we als baasjes met vragen terecht bij Kelsey. De grote interesse, raskennis en betrokkenheid van Kelsey is echt bijzonder. Ook heb ik een coachingstraject van drie bijeenkomsten gevolgd bij Kelsey. Door Corona beperkte training kunnen volgen bij een hondenschool en heel blij met dit individuele traject, waarbij ik mijn hond veel beter heb leren ‘lezen’. Kortom Kelsey’s Hondencentrum biedt meer dan alleen een fantastische hondenuitlaatservice!
Lieselotte, baasje van Bommel en Bikkel

Hondengedragscoaching: Daisy
Ik ben een coachingstraject aangegaan bij Kelsey's hondencentrum en ben zeer tevreden! Er wordt tijd voor je genomen en goed naar je geluisterd, je krijgt goed adviezen mee waar je iets mee kunt ook is ze betrokken door tussentijds regelmatig te vragen hoe het nu gaat en of je nog ergens tegen aan loopt.
Romie, baasje van Daisy

Hondengedragscoaching: Renos
Wat ben ik dankbaar voor Kelsey en haar kennis, kunde en liefde voor honden. Al vanaf het moment van aankoop van mijn grote vriend Renos heeft zij mij geholpen en bijgestaan met tips, adviezen en steun. Ze stelt mens en dier op hun gemak, maakt het leren leuk en zorgt ervoor dat je een band met je hond opbouwt. Ze heeft oog voor alle details en geeft je het vertrouwen en plezier om met je hond samen te werken. Kelsey denkt met je mee, en maakt de tijd die nodig is vrij. Dankzij haar is niet alleen mijn hond Renos zo ontzettend positief gegroeid, maar ook ik als baasje. Ik raad Kelsey iedereen aan!
Amy, baasje van Renos

Hondengedragscoaching: Rinus
In augustus 2021 hebben wij contact opgenomen met Kelsey. Vanaf het eerste moment, nam Kelsey de tijd om naar je te luisteren en gaf telefonisch al meer informatie. Een paar weken later is Kelsey bij ons thuis geweest voor onze Engelse Cocker Spaniel Rinus. Hij vertoonde gedrag wat we verder wilde doorgronden waar dit vandaan kwam. Was het een ‘copingsmechanisme’ wat hij inzette om iets van ons te krijgen of was er meer aan de hand?! Samen met behulp van Kelsey hebben we naar Rinus zijn gedrag gekeken, hij bleek dit gedrag in te zetten om iets van ons te krijgen. Ook tijdens haar bezoek nam ze uitgebreid de tijd om te verbinden met Rinus en met ons. Uiteindelijk is alles ook een uitwisseling van energie tussen ons allemaal. Kelsey heeft ons veel achtergrond informatie gegeven over het ras, sterrenbeeld, adviezen en wat opdrachtjes die we met Rinus konden uitproberen. Toen we eenmaal ‘onze weg’ (duurzame oplossing) hadden gevonden merkte we meteen verschil bij Rinus en zet hij zijn (negatieve) gedrag nauwelijks tot niet meer in. We zijn blij dat we een Kelsey (hondencoach) in handen hebben genomen en dit hebben kunnen bereiken. Wij zouden daarom ook iedereen die uitdagingen heeft met zijn of haar hond, of als je, je hond gewoon beter wil begrijpen, Kelsey aanraden!

Lieve, baasje van Rinus

Hondenuitlaatservice: Izzy

Izzy lijkt wel te ruiken of het de dag van het uitlaten is! Het busje hoort ze eerder aankomen dan dat ik het in de gaten hebt en ze rent dolenthousiast naar de deur. Kelsey en Michelle hebben echt oog voor je hond, maar ook voor jou en wat jij met je hond samen hebt. Voor alle vragen staan ze open en altijd kan je op ze bouwen. Izzy leert heel veel en heeft de leukste hondenvriendjes, ik geef haar met een gerust hart mee. De theorie-avond ‘Wie is mijn hond?’ waarop je meer leert over je hond en jou is ook een dikke aanrader, heel bijzonder om meegenomen te worden in de wereld van je hond en je eigen patronen. Kelsey’s Hondencentrum is werkelijk fantastisch, zéker als jij je hond ook een beetje als ‘familielid’ ziet en niet alleen als beest. 
Fleur, baasje van Izzy


Hondenuitlaatservice: Kwibus
Elke dag staat Kwibus voor het keukenraam te wachten op de bus. Het maakt niet uit welke bus, alle busjes die komen zijn van Kelsey en dan moet en zal hij instappen. Hij gaat 3 keer per week met zo ontzettend veel plezier mee dat hij soms al bijna in het hokje zit voor dat het deurtje open is. Heel de ochtend rennen en rausen met zijn vriendjes en dan uitgeteld de hele middag boven op kantoor liggen slapen. Wat een leven! Daarnaast is Kelsey ook altijd vrolijk en vriendelijk, zeer flexibel, denkt mee, oog voor hond en baas en altijd welwillend om advies te geven. Een blije hond is een blije baas, dus dankjewel Kelsey! Van ons alle sterren die je kunt krijgen of gewoon een 10!

Suzanne, baasje van Kwibus

Hondenuitlaatservice: Rèbel
Rèbel gaat altijd met veel plezier mee, ze geniet samen met al haar honden vriendjes in het bos. En wij mogen 's avonds genieten van het filmpje wat geplaatst is op Facebook!
Danielle, baasje van Rèbel

Hondenuitlaatservice: Poef
Poef heeft elke keer weer zin in een wandelingetje met Kelsey en Michelle. De bus is vaak even spannend, maar in het bos kan ze lekker even razen. Kelsey is heel flexibel en als we een keer omhoog zitten, kan Poef altijd een keer extra mee. Superfijn!
Merel, baasje van Poef

Hondenuitlaatservice: Boef
We zijn heel erg blij met Kelsey en Michelle. Boef staat iedere ochtend te trappelen om met hen mee te gaan. Kelsey heeft veel kennis over honden en houdt alle viervoeters goed in de gaten. Het contact is heel persoonlijk en maatwerk. Als er iets speelt hoor je het direct en denkt ze met je mee over een oplossing. Ze staat altijd klaar om te helpen. De wandelingen zijn afwisselend. Het voelt veilig en vertrouwd. Een echte aanrader!
Sietske, baasje van Boef

Hondenuitlaatservice: Dotje
Dot is waarschijnlijk verliefd op Kelsey en is altijd super blij als hij met haar mee mag. Daarnaast is het contact met Kelsey super goed, bij vragen of problemen reageert ze altijd snel en vriendelijk. Een fantastische jongedame met een hart voor dieren! Dot en ik zijn dol op haar!
Bernadette, baasje van Dotje

Hondenuitlaatservice: Chica
Kelsey is een engel, superlief en heel geduldig met alle dieren. Voor mij en Chica is ze echt de reddende engel, ik weet niet wat ik had gemoeten zonder haar. Niets is te veel en Chica is ook zo dol op haar. Lieve Kelsey, hartelijk bedankt voor alles en we gaan nog veel gebruik maken van je diensten!
Jolanda, baasje van Chica

Hondenuitlaatservice: Droopy
Onze hond Droopy gaat 2 keer per week mee met Kelsey en haar team. Het team is gewoon gek met dieren en dat merkt een hond onmiddelijk. Hij gaat altijd graag mee. Je krijgt regelmatig een keertje foto’s of filmpjes en je kan dan zien dat de hond het goed heeft. Veiligheid staat bij Kelsey voorop: de hond heeft een tracker halsband om en de bus heeft veilige hokken voor de honden. Wij zijn super blij dat onze hond het zo naar zijn zin heeft.
Frieda, baasje van Droopy

Hondenuitlaatservice: Tim
Onze hond Tim is nogal moeilijk naar andere honden toe, maar sinds hij met Kelsey en Michelle meegaat, gaat het een stuk beter. Hij is altijd blij en moe als hij is mee geweest na afloop. Ze denken ook erg mee en zijn erg lief voor Tim. Wij zijn heel tevreden over Kelsey's Hondencentrum!
Simone, baasje van Tim

Hondenuitlaatservice: Coosje
Veel meer dan een uitlaatservice; alsof zowel hond en baas er een teamlid bij hebben. Kelsey is heel deskundig en zo oprecht betrokken dat je bijna zou vergeten dat zij meerdere honden onder haar hoede heeft. Vanuit haar zorgzaamheid en persoonlijke aandacht weet zij dan ook een bijzondere verbinding met hond & mens te creëren.
Lianne, baasje van Coosje

Hondenuitlaatservice: Jack
Onze Jack gaat elke week 4 dagen met Kelsey mee, waar we nooit 1 dag spijt van hebben gehad. We namen de beslissing toen wij allebei weer meer gingen werken. Waar ik vroeger de overtuiging had dat een hondenuitlaatservice een noodoplossing was, kijk ik daar nu heel anders naar. Wat een feest is het voor de honden! Kelsey is heel lief, ze geef echt om de honden en weet er ook zoveel van af. Met een gerust hart geven wij onze lieve Jack aan haar mee. Kelsey heeft ons nog veel meer geleerd over Jack, het hondenrijk, over de groep en de plek die elke hond daarin inneemt. Jack springt van zijn mat af en rent naar de voordeur als hij het busje aan hoort komen. Door de Corona-tijd en het thuiswerken hebben wij nog meer gevoel gekregen bij de diensten van Kelsey en zien wij hoe hij helemaal enthousiast naar binnen rent bij thuiskomst, alsof hij ons wil vertellen hoe leuk het was en wat hij allemaal beleefd heeft. En wij genieten mee van de foto's en verhalen die we krijgen. You are the best!!
Geeske, baasje van Jack

Hondenuitlaatservice: Bommel en Bikkel
Als Bommel & Bikkel de bus van Kelsey de straat in horen rijden, rennen ze meteen naar de voordeur! Heel fijn is het om terugkoppeling te krijgen als er bijzonderheden zijn tijdens de uitlaatbeurt. Als we vragen hebben, kunnen we altijd terecht en is het heel fijn om te ervaren dat Kelsey en Michelle écht kennis hebben van het ras. Echte specialisten met een groot hart voor onze honden!}
Lieselotte, baasje van Bommel en Bikkel

Hondenuitlaatservice: Sam
Kelsey en Michelle zijn een hele fijne extra toevoeging in Sam (en ons) leven. De service, het 1:1 contact en het plezier wat Sam aan de wandelingen beleeft is echt top! Hij gaat 2x per week met plezier mee en hij leert ook onwijs veel op het gebied van gedrag, spelen en andere hondjes. De uitlaatservice biedt dus ons wat extra vrijheid maar heeft ook heel veel waarde op het gebied van Sam zijn ontwikkeling! Ook vind ik de passie die Kelsey en Michelle naar de honden toe hebben zo leuk om te zien! Wij zijn stik tevreden en hopen nog lang gebruik te kunnen maken van de service! Nu op naar ons 1:1 traject met Kelsey, zodat we Sam nog beter kunnen leren ‘begrijpen’.
Peggy, baasje van Sam

Hondenuitlaatservice: Balou
Pure liefde van beide kanten! Je merkt aan alles dat ze vanuit liefde werken! En als Balou vol enthousiasme dwars door de bossen rent om ze te begroeten als we ze spontaan tegenkomen tijdens onze eigen wandeling dan weet ik dat het goed zit. Verder fijne communicatie en echte aandacht voor iedere hond en zijn eigen karakter en uitdagingen!
Marieke, baasje van Balou

 
Hondenuitlaatservice: Charlie
Wij zijn ontzettend tevreden over de uitlaatservice van Kelsey's Hondencentrum! Onze hond Charlie is dolenthousiast als ze haar komen ophalen en even enthousiast en voldaan als ze weer thuiskomt. Ze maken leuke wandelingen en er is oprechte interesse en betrokkenheid bij de honden, zowel individueel als in de groep. De communicatie naar ons als eigenaren is duidelijk en er wordt eigenlijk nooit afgezegd. Wij kunnen ons geen leukere en betere uitlaatservice voor onze hond wensen!
Karina, baasje van Charlie

Hondenuitlaatservice: Happy
De uitlaatservice van Kelsey is een groot feest voor Happy. Als ze de bus ziet stoppen dan rent ze naar de voordeur en springt ze haar tegemoet. Ze zijn ontzettend lief voor de hondjes en ook heel duidelijk met de communicatie, ook krijgen we regelmatig tips over de verzorging met bijvoorbeeld sneeuw of hitte. Ikzelf vind de leuke filmpjes ook echt een meerwaarde zodat je kunt zien hoe je hondje het doet in de groep. Ik denk dat het een aanrader is voor elke hond om de ‘groepservaring’ op te doen, ze leren er enorm veel van. Happy gaat 4 dagen per week mee, maar het liefst zou ze elke dag meegaan.
Petra, baasje van Happy

Hondenuitlaatservice: Fries
Mijn hond Fries (kruising Labrador/Friese Stabij) gaat sinds ze 12 weken oud is met de uitlaatservice van Kelsey mee. Ze heeft het super naar haar zin en ze is door de uitlaatservice goed gesocialiseerd met andere honden. Het is elke keer weer een feest voor haar wanneer ze opgehaald wordt. Kelsey is echt een dierenvriend met hart en ziel en ze is geïnteresseerd in het welzijn van de hond.
Marijke, baasje van Fries

Hondenuitlaatservice: Flo
Onze hond is heel blij met haar maatjes en wij zijn heel blij met Kelsey en Michelle. Goed georganiseerd, betrouwbaar en met overduidelijke liefde voor onze hond.
Huib, baasje van Flo

bottom of page